Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti vuodesta 1969.
Uutiset
27.04.2022 10:22

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät Suomen paras

Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät on palkittu parhaana alle 200 jäsenyrityksen yhdistyksenä. Yhdistyksellä on vahva sitoutuminen palvelulupaukseen ”Parannamme yrittäjän arkea”, joka näkyy sen toiminnassa. Yhdistys on vahva kuntavaikuttaja sekä sillä on oma digitaalinen lehti Pielis-posti -lehti, joka on yrittäjien äänitorvi Pielisen alueella.

- Omalla alueellaan Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ovat vahva vaikuttaja. He pitävät yhteiskokouksia kunnan edustajien kanssa, ovat isännöineet kansanedustajavierailuja ja olleet vaikuttamassa, että yrittäjiä saadaan ehdolle kuntavaaleihin. Yhdistys järjesti Lähilauantain toukokuun lopussa, jolloin torilla olivat myös eri puolueiden yrittäjäehdokkaat ja koko tori oli täynnä, kertoo toimitusjohtaja Merja Blomberg Pohjois-Karjalan Yrittäjistä.

Viime vuonna yhdistys teki tempauksen osallistumalla Pohjois-Karjalan maakuntaliiton organisoimaan 300 hyvää tekoa- tekoihin kutomalla sukkia vuonna 2021 syntyneille nurmeslaisille vauvoille. Yhdistys luovutti näitä sukkia myös 17.11. 70- vuotisjuhlassansa. Hienoksi tämän teki lisäksi se, että he varautuivat n. 35 sukkaparin neulomiseen ja vauvoja syntyikin tuplamäärä!