Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti vuodesta 1969.
Uutiset
09.09.2022 10:44

Metsähallitus etsii uutta vuokralaista Kolin kansallispuiston Mattilan tilalle

Metsähallitus etsii uutta vuokralaista Mattilan tilalle. Kiinnostuneita pyydetään jättämään liiketoimintasuunnitelma ja vuokratarjous jatkoneuvotteluja varten 16.10. mennessä.

Mattilan tilalla seitsemän vuotta toimineet Kolin Keitaan yrittäjät Marianne Ruhanen ja Joona Sarisalmi siirtyvät syksyn aikana toisiin tehtäviin. Ruhanen ja Sarisalmi etsivät jatkajaa myös omalle yritykselleen.

– Olemme saaneet luoda omannäköistä yritystoimintaa uskomattoman tunnelmallisessa paikassa, Kolin kansallispuistossa, kauniiden kuusimetsien kainalossa. Asiakkaiden palaute majatalomme toiminnasta vuosien varrella on ollut erittäin myönteistä ja tyytyväistä, ja siksi onkin haikeaa luopua tästä yritystoiminnasta, Marianne Ruhanen toteaa Metsähallituksen tiedotteessa.

Mattilan tila sopii majoitus- ja kahvilatoimintaan, hyvinvointipalveluihin sekä retriitti- ja residenssitoimintaan. Toiminnan tulee olla Kolin kansallispuiston toimintaa tukevaa ja kestävän luontomatkailun periaatteiden mukaista.

Kohteen vuokraamisesta kiinnostuneet voivat tutustua Mattilaan 12.9., 26.9. ja 3.10. ilmoittautumalla vähintään kaksi vuorokautta ennen vierailupäivää osoitteeseen kolinkeidas@gmail.com.