Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti vuodesta 1969.
Uutiset
11.10.2022 10:57

Luontokeskuksen remontit jatkuvat Kolilla

Kolin luontokeskus Ukossa alkoi maanantaina 3.10. vinon lasiseinän remontti. Lasiseinän remontin aikana luontokeskuksessa toimiva kahvila on suljettuna. Luontokeskus on kahvilaa lukuun ottamatta avoinna yleisölle. Yleisöä pyydetään liikkumaan työmaa-alueen lähellä varoen ja kulkuopasteita noudattaen.

Luontokeskus Ukon lattiaa korjataan marraskuussa 3.–8.11.2022. Lattiaremontin aikana koko luontokeskus on yleisöltä suljettuna. Metsähallituksen asiakasneuvonta palvelee lattiaremontin aikana 3.11.–8.11. sähköpostitse ja puhelimitse (0206 39 5654) ja Kolin kansallispuiston Facebook-sivuilla. 

Kolin kansallispuiston Luontoon.fi-sivuilta löytyy ajankohtaista tietoa alueen retkeilymahdollisuuksista sekä kartoista. Esimerkiksi uusittujen reittien karttoja löytyy sivustolta omalle laitteelle ladattavissa olevina PDF-tiedostoina.

Metsähallituksen ilmaiseen Retkikartta.fi-palveluun on listattu kaikki alueen palvelurakenteet ja reitistöt ja se on käytettävissä myös mobiililaitteilla. Alueen maksullisia karttoja on mahdollista ostaa myös Kolin hotellin  vastaanotosta tai tilata Kolin matkailuneuvonnan verkkokaupasta.