Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti vuodesta 1969.
Uutiset
16.02.2022 12:05 Jarmo Vepsäläinen

Lumiukko&Villasukka –tapahtuma Kokkokalliolla

Laskiaissunnuntaina 27.2. järjestetään päivällä Kokkokallion maastossa koko perheen Lumiukko&Villasukka –tapahtuma. Tapahtumassa on mahdollista ja toivottavaa tehdä Kotikallion ja Kokkokallion hiihtoladun väliselle puistoalueelle sekä ladun varteen suuri määrä lumiukkoja. Tämän vuoksi osallistujia pyydetään ottamaan mukaan erikokoisia muovisankoja ja lapioita sekä lumiukoille tarvittavaa rekvisiittaa mukaansa.

Kokkokalliolla on mahdollisuus myös tutustua villasukkajuoksuun Mari Ovaskaisen opastuksella. Pakko ei tietenkään ole juosta, sillä myös villasukkakävely on mahdollista. Tämän vuoksi tulisi ottaa mukaan myös useampi pari villasukkia, sillä sukat kostuvat liikuttaessa ja jalkojen lämpiminä pitämiseksi tulee laittaa useammat sukat päällekkäin.

Koska kyseessä on laskiaistapahtuma, on tietenkin mahdollisuus myös mäenlaskuun Kokkokallion pulkkamäessä sekä ihan tavalliseen kävelyyn alueella. Kaikille osallistujille on tarjolla mehua ja keksejä. Tietysti saa ottaa myös omia eväitä mukaan.

Tapahtuman järjestäjät JuuU, Sydänyhdistys ja kunnan liikuntatoimi toivottavat kaikki tervetulleiksi laskiaistapahtumaan nauttimaan ulkona olosta ja laskiaistunnelmasta.