Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti vuodesta 1969.
Uutiset
16.02.2022 11:42

Apua Puu-Juuan tulipalossa kärsineelle

LC Juuka ja puolisot ovat tehneet katastrofirahastostaan lahjoituksen viimeviikkoisessa tulipalossa irtaimistonsa ja vaatteensa menettäneelle juukalaisnaiselle.

Seppo Kettunen LC Juuasta kertoo, että klubilla on katastrofirahaston kautta mahdollista toimia nopeastikin. Erillisen keräyksen järjestäminen lupineen olisi ollut hitaampaa.

LC Juuka on hankkinut juukalaisiin liikkeisiin ostokortteja, joilla palossa tavaransa menettänyt voi hankkia itselleen sellaista, mitä akuutisti nyt tarvitsee. Kettunen kiittelee samalla juukalaisliikkeiden yrittäjiä, jotka ovat luvanneet tulla hankinnoissa vastaan.

Vaarojen Sanomien tietojen mukaan nainen on saanut juukalaiselta paikallisyhteisöltä muutakin apua. Hän sai heti palon jälkeen Vihtasuolta väliaikaisen majapaikan ja on nyt löytänyt itselleen vuokra-asunnon kirkonkylältä.   

Viime viikon keskiviikkona 9.2. Puu-Juuassa sijainneen omakotitalon keittiössä syttyi tulipalo. Palo levisi useaan huoneeseen ja tuhosi talon irtaimiston. Talossa asunut juukalaisnainen loukkaantui palossa lievästi ja hänet kuljetettiin ambulanssilla terveysasemalle.

Paikalla paloa sammuttamassa oli pelastuslaitoksen henkilöstöä Juuan lisäksi Nurmeksen paloasemalta.