Tänään on torstai 04.03.2021

Uutiset

Useita ulosjajoja kuutostiellä

Kuutostiellä Halolanpään ja Ahmovaaran kohdalla on sattunut paljon ulosajoja.

Kajaanilainen 23-vuotias mies suistui puolustusvoimien kuorma-autolla ojaan  Joensuuntiellä Halolanpään kohdalla perjantaina 2.1. noin kello 17.

Kuljettaja oli keliolosuhteiden vuoksi vähentänyt ajonopeuttaan entisestään, jolloin auto oli ajautunut tien oikeaan laitaan, josta lumipenkka oli imaissut kuorma-auton ojaan. Kuorma-auto säilyi ulosajossa pyörillään eikä kuorma-auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuneet.

Sunnuntai-iltana 4.1. ajautui henkilöauto kuutostiellä Ahmovaarassa vastaantulevan kaistan yli ojaan. Auto pyörähti ojassa katolleen. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Syyksi arvellaan suurta tilannenopeutta.

Maanantaina iltapäivällä 5.1. tapahtui Halolanpään kohdalla usean ajoneuvon välinen kolari iltapäivällä kolmen aikaan. Juukalainen nainen ajoi henkilöautolla Joensuun suuntaan ja oli kääntymässä vasemmalle, kun samaan aikaan naisen takana pienoislinja-autolla ajanut venäläinen mies väisti oikealle, mutta hänen takana ajanut toinen venäläinen ei voinut välttää törmäystä kääntymässä olleeseen autoon. Samaan aikaan Joensuun suunnasta ajanut juukalainen mies havaitsi tapahtuman ja väisti tien raviin välttyen törmäykseltä. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Ajoneuvot kärsivät eri laajuisia peltivaurioita, mutta vain yksi piti hinata kolaripaikalta pois.

Pasi Karjalainen

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun