Tänään on sunnuntai 01.08.2021

Uutiset

Kysely käynnissä Omaolo-palvelun käytöstä

Aalto-yliopiston kansainvälinen projektiryhmä tutkii kesän aikana, kuinka Omaolo-palvelun käyttöönottoprosesseja voitaisiin tehostaa ja yhtenäistää Siun soten eri sektoreilla.

– Tavoitteena on, että projektissa kehitettyä prosessia voidaan hyödyntää myös muiden digitaalisten palveluiden käyttöönotossa tulevaisuudessa, toteaa kehittämispäällikkö Karri Poutanen Siun sotesta.

Yhteistyöhön liittyen projektiryhmä toteuttaa Omaoloon liittyvän kyselyn. Kyselyn tarkoituksena on kerätä tietoa Omaolo-verkkopalvelun tunnettavuudesta Siun Soten alueella.

– Etsimme tietoa niin Omaolon nykyisiltä käyttäjiltä ja niiltä, jotka eivät vielä ole palvelua käyttäneet. Kyselyn voi siis täyttää, vaikka ei olisi vielä käyttänyt Omaoloa, Poutanen kertoo.

Kysely on avoinna 3.8.2021 saakka. Vastaajien kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortteja.

Omaolo on kansallinen digipalvelu, joka auttaa arvioimaan hoidon tai palvelun tarvetta. Palvelusta löytyy sosiaali- ja terveyspalvelut nopeasti ja esteettömästi, ympäri vuorokauden. Omaolon palveluita ovat muun muassa oirearviot, palveluarviot, hyvinvointitarkastus, henkilökohtaiset suunnitelmat ja hyvinvointivalmennukset.

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun