Tänään on sunnuntai 01.08.2021

Uutiset

Uutta päällikön vakanssia esitetään puhtauspalveluihin

Hyvinvointilautakunta päätti kokouksessaan esittää puhtaus- ja ruokapalvelujen organisaatiomuutosta kunnanhallituksen henkilöstöjaostolle. Ehdotuksen mukaan nykyiset puhtaus- ja ruokapalvelun yksiköt jaetaan kahteen erilliseen alueeseen: ruokapalveluihin ja puhtauspalveluihin. Samalla nykyinen puhtaus- ja ruokapalvelupäällikön vakanssi muutetaan ruokapalvelupäällikön vakanssiksi ja perustetaan uusi puhtauspalvelupäällikön vakanssi.

Taustalla on tarve jakaa johtamistehtäviä puhtaus- ja ruokapalveluissa. Tehtävien ja alaisten määrä on kasvanut laajaksi. Puhtaus- ja ruokapalvelupäälliköllä on alueellaan noin 40 työntekijää. Lisäksi Siun soten toiminnot ovat laajentuneet, ja toimialueella ruoka- ja puhtauspalvelujen toimintojen järjestäminen ja yhteistyö vaativat entistä enemmän panosta.

Selkeä jako ruoka- ja puhtauspalveluihin antaa mahdollisuudet hallittuun määrään alaisia ja tukea johtamistyön vuorovaikutukseen ja jakamiseen. Tämä edellyttää puhtaus- ja ruokapalveluiden päällikön nimikemuutosta niin, että alueeksi muodostuvat ruokapalvelut ja uuden päällikön vakanssin perustamista puhtauspalveluiden alueelle. Muutoksesta aiheutuu jonkin verran lisäkustannuksia.

Tavoitteena on, että organisaatiomuutosta käsitellään henkilöstöjaostossa loppukesällä. Hallintosääntöön tarvittavia muutoksia pohditaan syksyllä osana hallintosäännön päivittämistä.

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun