Tänään on perjantai 18.06.2021

Uutiset

Hoitosolu kiinni kahdeksi kuukaudeksi

Juuan hoitosolu suljetaan ajalla 21.6.–22.8.2021. Siun soten mukaan hoitosolun määräaikaisen sulkemisen taustalla on muun muassa rekrytoinnin haasteet ikäihmisten palveluissa. Etenkin kotihoidon ja asumispalveluiden vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin on ollut vaikea saada riittävästi tekijöitä.

Hoitosolussa on kuusi hoitosolupaikkaa ja neljä vuorohoitopaikkaa. Hoitosolun ollessa kiinni hoitosoluhoitoa vaativat asiakkaat hoidetaan ensisijaisesti muissa pohjoisen alueen terveyskeskussairaaloissa Lieksassa ja Nurmeksessa. Tarvittaessa hoitoa järjestetään myös muissa Siun soten terveyskeskussairaaloissa.
Vuorohoito järjestetään joko Siun soten ikäihmisten asumisyksiköissä, perhehoidossa tai tarvittaessa ostamalla hoivakotipaikka yksityiseltä palveluntuottajalta.
Hoitosolussa toteutetaan aikuisten asiakkaiden tutkimusta, kuntoutusta ja hoitoa silloin, kun hoito ei vaadi sairaalatasoista hoitoa ja potilas tarvitsee hoitoa äkillisen sairauden vuoksi. Hoito on lyhytaikaista toimintakykyä ylläpitävää ja palauttavaa hoitoa.

 

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun