Tänään on sunnuntai 11.04.2021

Uutiset

Omatalohuolto pesee ja pinnoittaa leirikeskuksen katon

Juuan seurakunnan kirkkoneuvosto on hyväksynyt Polvelan leirikeskuksen katon pesu- ja pinnoitusurakan toteuttajaksi halvimman urakkatarjouksen jättäneen Omatalohuolto Oy:n.

Kokonaisurakan arvonlisäverollinen hinta on 9 600 euroa. Arvonlisäverollinen tuntihinta mahdollisille lisätöille on 40 euroa tunnilta. Takuu työlle on viisi vuotta ja materiaaleille kymmenen vuotta. Urakka toteutetaan kesällä 2021 ja siihen on varattu investointimääräraha talousarviovuodelle 2021.

Polvelan leirikeskuksen rakennuksista teetettiin kuntoarviot syksyllä 2019. Päärakennuksen osalta yksi tärkeimmistä toimenpiteistä kuntoarvion mukaan on vesikatteen pesu ja pinnoitus sekä vaurioituneiden minerittilevyjen korjaus.

Tarjousta päärakennuksen katon pesu- ja pinnoitusurakasta pyydettiin kuudelta eri yritykseltä, joista tarjouksen jätti kolme yritystä.

Parhaillaan Polvelan leirikeskuksessa on käynnissä tonttihakkuu. Puustoa joudutaan piha-alueelta kaatamaan reilummin kuin oli suunniteltu koivujen lahovaurioiden takia.

 

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun