Tänään on sunnuntai 07.03.2021

Uutiset

Lieksa peruu juhlapäivien vastaanotot

Lieksan kaupunginhallitus on päättänyt, ettei itsenäisyyspäivän eikä uudenvuoden vastaanottoja kuluvana vuonna järjestetä.  Molempina juhlapäivinä julkaistaan kaupungin videotervehdys. Juhlapuhujaksi itsenäisyyspäivän tervehdykseen kaupunginhallitus nimesi hyvinvointijohtaja Arto Sihvosen ja uudenvuoden tervehdykseen kaupunginjohtaja Jarkko Määttäsen. Itsenäisyyspäivän videointiin pyritään saamaan myös sotaveteraanitervehdys.

Kansalaisopiston rehtori on valmistellut itsenäisyyspäiväjuhlaa siten, että siihen liittyvät palkitsemiset ja seppeleenlasku sisältyvät videovälitteiseen toteutukseen. Seppeleet lasketaan Lieksan kirkkopuistossa, Viekijärven hautausmaalla ja Vakaumuksen puolesta kaatuneiden haudalla. Itsenäisyyspäivän seppeleenlaskijoiksi nimettiin Seppo Tossavainen ja Mirja Karhinen.

Uudenvuoden videoesityksen ohjelmaa on valmisteltu työryhmässä, joka esittää, että ilotulitusta ei järjestetä, vaan sen sijaan valaistaan vesitorni jollakin ajanjaksolla joulukuussa.

Uudenvuoden aattona jaetaan kaupungin sähköisissä viestintäkanavissa kaupungin uudenvuoden videotervehdys, johon sisältyy muun muassa kaupungin eri yksiköiden esityksiä. 

 

 

Verkkolehteä voivat lukea vain kirjautuneet käyttäjät. Kirjaudu palveluun